Bloemenmandje

Boeket van de maand

nu vanaf
€ 15.00

Mylo nu vanaf € 15.00

Webshop

Inloggen

Bloemist Zwolle

 

“Liefde voor het vak”; dit is de drijfveer van AAbloemist van Ettekoven. Bloemen lopen als een rode draad door de geschiedenis van de familie van Ettekoven.  Opa van Ettekoven verkocht al bloemen op zijn eigen kwekerij en bood met paard en wagen de producten aan in de binnenstad van Zwolle.


Sinds 30 jaar bestaat AAbloemist in zijn huidige vorm. In deze tijd heeft het bedrijf zich ontwikkelt als een ware specialist op het gebied van rouwwerk, bruidswerk en de meest fantastische boeketten. Meedenken met de klant om zo tot het optimale resultaat te komen.  De mogelijkheden zijn eindeloos; niet in de laatste plaats door de eigen veilinginkoop. Door dit gegeven bent U verzekerd van de beste kwaliteit bloemen.
Vakmanschap  staat centraal in de bedrijfsvoering. De medewerkers zijn allen in het bezit van de vakdiploma’s. Echter, om constant bij te blijven met de laatste trends wordt er op regelmatige basis bijscholing gevolgd.


Wat AAbloemist van Ettekoven uniek maakt is haar zelfstandigheid. Het bedrijf is niet verbonden aan een dure organisatie. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Zo heeft U de garantie dat U de beste prijs-kwaliteit verhouding krijgt. Onze eigen bezorgdienst onderstreept deze zelfstandigheid. Het biedt ons de flexibiliteit om  elke dag, direct na ontvangst van de bestelling, te bezorgen in de regio van Zwolle.


Met vriendelijke groet,


Team AAbloemist van Ettekoven